The second of two houses to be developed side by side on a subdivided block in Alderley, this house follows the slope of the land, gradually stepping up the site from garage and entry to study/library then onto the kitchen and living spaces which wrap around the central deck and pool. The creation of a double height external space above the deck adds to a generosity of spatial feel for the house and is anchored by an outdoor fire and brick chimney. The upper level accommodates separate family room, master suite and bedrooms for a family with growing kids. The material palette selected reflects a clean modern approach to new houses with some timber custom joinery adding to the detail and thoughts of the internal spaces.

elfreda-051elfreda-07 elfreda-08 elfreda-001 elfreda-031 elfreda-021 elfreda-011 elfreda-09